bmklogo.jpg

Logg inn

NB!! Hvis du ønsker mer klubb relatert informasjon må du registrere deg og logge deg inn. ----------------------

Glemt passordet?
----------------------
Har du problemer med registrering? Får du ikke aktiveringsmail i retur? Send en mail til Nettansvarlig.
Hallen 15. desember PDF Utskrift E-post
Skrevet av Administrator   
Monday 17. December 2007
Kopi av Lhallen 061.jpg Her er noen bilder fra siste kvelden i hallen før jul. Men ikke glem at vi har romjulsflyging i Lommedalshallen torsdag 27. desember fra kl. 15.00 til 21.00

 


Kopi av Lhallen 046.jpgKulda hadde tatt veien til Lommedalen denne lørdagen. Det var tynt med folk i hallen til og begynne med. Hadde juleforberedelsene tatt helt overhånd for BMK's medlemmer? Men etterhvert dukket det opp en del og det ble ganske livat ut over kvelden.

Som vanlig krydde det av Miniumer. Formannen hadde tidligere truet med fluesmekker men denne kvelden var både formannen og fluesmekkere fraværende. Men hvem trenger fluesmekker, lurte nok Per Kjær på. Hans Minium ble til et liflig snøvær etter et kort og brutalt møte med en stooor propell. Tape, ropte Per og jammen fikk han den i luften igjen.

Denne gangen ble det trukket to gjenstander. Som tidligere anonnsert, ble PicoZ-helikopteret – signert av konstruktøren selv, da han var på besøk hos oss. Alexanders helikopter ble vunnet av Gard Børresen. Og Petter Murens gave til oss PC080002.jpg en flaksende, flyvende fugl – ble vunnet av ingen ringere enn Jan Ivar Sparingen!!

Gard vant Petters Mosquito helikopter lørdagen 8. desember! Og Jan vant Petters Mosquito lørdagen den 10. november! Det ryktes at Jan også vant tre liter av noe i et lotteri på sin arbeidsplass nylig! Disse gutta har tydeligvis gått på en stim, og burde sikre seg noen lotto-kuponger eller noe slikt før det hele er over!! Gratulerer karer!!


HUSK
Lommedalshallen er åpen for romjuls flyging torsdag 27. desember fra 15.00 til 21.00.

Kopi av Lhallen 113.jpg

Kopi av Lhallen 112.jpgKopi av Lhallen 039.jpg

Kopi av Lhallen 061.jpgKopi av Lhallen 048.jpgKopi av Lhallen 077.jpgKopi av Lhallen 078.jpgKopi av Lhallen 084.jpgKopi av Lhallen 085.jpgKopi av Lhallen 097.jpg
 
< Forrige   Neste >

Lyst til å bli medlem?

Meld deg inn i Bærum Modellfly Klubb via NLF.

NLF modellfly

Flyplassavgift 2017

Kr 600 - mer info her

Jordbru kl 22.15 - 22 juni

zeta.jpg

Jordbru tidligere år

grasrot.png

Her kan du lese mer hvordan du kan støtte BMK hver gang du spiller hos Norsk Tipping.

Nettansvarlig: Pål Stavn
© 2018 Baerum Modellfly Klubb