bmklogo.jpg

Logg inn

NB!! Hvis du ønsker mer klubb relatert informasjon må du registrere deg og logge deg inn. ----------------------

Glemt passordet?
----------------------
Har du problemer med registrering? Får du ikke aktiveringsmail i retur? Send en mail til Nettansvarlig.
Klubblokaler - hva nå? PDF Utskrift E-post
Monday 03. October 2016
emma hjort rehab 3.jpgBærum Kommune har nå, etter veldig mye frem og tilbake, bestemt at våre gamle lokaler på Borgen skal leies ut som kunstnerbolig.  Det var ikke dette vi var forespeilt da bygget skulle renoveres. Dette er er bare trist.....

 

 

 

Hei alle BMK medlemmer

Nå er det lenge siden sist og jeg skulle så inderlig gjerne ha kommet med en god nyhet angående klubblokalene våre på Emma Hjort. Det kan jeg desverre ikke. Det ser nå ut til at vi ikke får tilbake de gamle lokalene vi hadde. Kommunene har, etter veldig mye frem og tilbake, bestemt at våre gamle lokaler nå skal leies ut som kunstnerbolig.

I møte med kommunen på vårparten 2015 ble det meddelt at utflytting fra lokalene vi hadde, kun var midlertidig og man forventet at bygget skulle være klar til innflytting i oktober samme år. Ut over høsten og vinteren ble det klart at dette tidskjema ikke holdt og på forsommeren 2016 var våre gamle lokaler fremdeles ikke ferdig, mens resten av bygget var det. Vi har hele tiden blitt meddelt at vi kunne regne med å flytte inn i de samme lokalene vi hadde og som tegn på dette fikk vi et antall nøkkelkort tidligere i år. Vi ble også meddelt at siden BMK er registrert som idrettslag (NLF og NIF) var vi også fritatt for husleie, men måtte svare for andel av felleskostnader.

I slutten av september i år ble vi for første gang meddelt gjeldende leiepriser for bygget som var langt høyere enn hva klubben kan bære. Vi snakker om en firedobling av leien. Dette medfører at det heller ikke er andre lokaler i bygget som er egnet til vårt formål.

Vi må dessverre konstatere at kommunens føringer for bruken av bygget har vært svært skiftende under veis og vi har blitt forledet til å tro at vi fortsatt kunne ha tilhold på Borgen etter renovasjonen. Det har således bevirket at klubben ikke har satt i gang en prosess med å finne alternative lokaler, hvilket vi kunne ha iverksatt mye tidligere om informasjonen fra kommunen hadde vært mer presis. Dette er mildt sagt frustrerende.

Vi har nå bedt kommunen ta et moralsk ansvar for å hjelpe oss med å finne nye lokaler, gjerne i samme område.

Så kjære medlemmer - hvis det er noen av dere som vet om et egnet lokale for vårt bruk, så ta kontakt med en av oss i styret. Alt er av interesse.

Mvh
Pål Stavn
Formann i BMK

 
< Forrige   Neste >

Lyst til å bli medlem?

Meld deg inn i Bærum Modellfly Klubb via NLF.

NLF modellfly

Flyplassavgift 2017

Kr 600 - mer info her

Jordbru kl 22.15 - 22 juni

zeta.jpg

Jordbru tidligere år

grasrot.png

Her kan du lese mer hvordan du kan støtte BMK hver gang du spiller hos Norsk Tipping.

Nettansvarlig: Pål Stavn
© 2018 Baerum Modellfly Klubb