bmklogo.jpg

Logg inn

NB!! Hvis du ønsker mer klubb relatert informasjon må du registrere deg og logge deg inn. ----------------------

Glemt passordet?
----------------------
Har du problemer med registrering? Får du ikke aktiveringsmail i retur? Send en mail til Nettansvarlig.
Klubblokalene PDF Utskrift E-post
Friday 15. January 2016

img_4668.jpgHva skjer med klubblokalene på Emma Hjort?

Vi får tilbake de gamle lokalene.

 

 

 

Siste nytt er nå at dreneringen er satt igang.  Dette vil nok ta litt tid men vi håper å komme inn i ny oppussede lokaler før sommeren.

img_4669.jpg 

- - - - -

Klubblokalene på Emma Hjort har siden mai 2015 vært under opp-pussing.  Hele bygget (Borgen) har vært igjennom en rehabilitering og arbeidet skulle ha vært avsluttet i november.  Pr dags dato er arbeidet fremdeles ikke avsluttet selv om det kan se slik ut fra utsiden.  Det må foretas en drenering rundt grunnmuren, forteller Kommunen og dette kan først skje til sommeren.  Dette var ikke det vi ble forespeilet da de satte igang med prosjektet.  

emma hjort rehab 2.jpgMer interessant for oss er selve lokalene.  Det er ikke gitt at vi får tilbake de samme lokalene vi hadde.  Kommunen ønsker å etablere en kunstnerbolig for kunstnere (utleie) og da er våre lokaler det mest idelle, har jeg blitt fortalt.  Vi må derfor belage oss på andre lokaliteter i bygget.  Det tror jeg kan være en fordel for oss da vi hadde et lite møterom i utgangspunktet men også en ulempe hvis vi ikke får mulighet til bla. et lakkeringsrom.  Med nye lokaler kan vi kommeraskere inn i bygget.  En befaring for eventuellt nye lokaler (i det samme bygget) vil kunne finne sted ila neste uke. 

Vi vet ikke så mye mer foreløpig men tar det lang tid før vi kommer inn i nye lokaler, vil vi prøve å til en midlertidig ordning slik at vi kan ha et par møter ila vinteren.

Mvh

Pålsen

emma hjort rehab 4.jpg

 
< Forrige   Neste >

Lyst til å bli medlem?

Meld deg inn i Bærum Modellfly Klubb via NLF.

NLF modellfly

Flyplassavgift 2017

Kr 600 - mer info her

Jordbru kl 22.15 - 22 juni

zeta.jpg

Jordbru tidligere år

grasrot.png

Her kan du lese mer hvordan du kan støtte BMK hver gang du spiller hos Norsk Tipping.

Nettansvarlig: Pål Stavn
© 2018 Baerum Modellfly Klubb