bmklogo.jpg

Logg inn

NB!! Hvis du ønsker mer klubb relatert informasjon må du registrere deg og logge deg inn. ----------------------

Glemt passordet?
----------------------
Har du problemer med registrering? Får du ikke aktiveringsmail i retur? Send en mail til Nettansvarlig.
Siste kveld i Lommedalshallen PDF Utskrift E-post
Skrevet av Lucas Hofman   
Tuesday 23. April 2013
img_6622 (small).jpgVinteren er over, det er vår og det betyr at det er slutt på innendørsflygingen i Lommedalshallen.

 

 

I år ble det litt festivitas med pylonrace, dogfight, hinderløype og selvbyggerkonkuranse.

Smallsize i sentrum var villig til å sponse det hele. De skal flytte, så vi fikk ca. 19 innendørsmodeller til premiebordet, samt litt småtteri som lim og batterier. I tillegg kom Morten, som driver Skoveien Hobby (tidligere Smallsize vest) med ett gavekort til klubben.

Fremmøte var bra, og vi var ca. 15 piloter. Her blir neste generasjon modellflygere rekruttert: minst 5 av pilotene var under 15 år. Etter en time fri flyging ble det pylonrace. Modellene varierer fra parkzone cub til lynraske pylonracere. Med 12 deltagere måtte det 3 puljer til. Den første puljen bestod av bare Parkzone Trojanere, og da må man holde tungen rett i munnen for ikke å miste sitt eget fly av syne. Finalen ble vunnet av Karl Thomas Jensen, som styrte sin Crack Yak meget krapt rundt pylonene og bein rett fra den ene til den andre.

Hinderløypen hadde 15 deltagere. Morten hadde laget en løype med stoler og pvc-rør som det skulle flys under og over. Deretter landing på en pappkasse og raskeste vei tilbake til start. Det så veldig enkelt ut men det viste seg at bare halvparten klarte å fullføre. Vinneren ble Morten Brun med 37 sekunder.

Dogfighten etterpå ble det glade kaoset som en dogfight skal være. Her var det også 15 deltagere, og minst 10 av disse fløy Crack Yak light. Målet var å holde seg i luften i fire minutter og ha mest mulig streamer i behold. Det første var faktisk det vanskeligste: etter 4 minutter var det bare ett fly i luften! Vinneren er mulig også Karl Thomas, men det er undertegnede usikker på.

Selvbyggerkonkuranse hadde laber deltagelse. Arvid var ikke til stede, men Rune Blaker stilte med ett bittelite 1 cellers depronfly. Han fikk første premie for det.

img_6630 (small).jpg

Klokka 9 var det slutt for i år. Vi ønsket hverandre en god sommer med skadefri flyging. Litt vemodig er det, vi hadde så mye morro på lørdagskveldene. Men etter seks måneder, når kveldene igjen blir mørke og kalde, åpner BMK dørene for enda en vinter med innendørsflyging!

Lucas Hofman

 

 
< Forrige   Neste >

Lyst til å bli medlem?

Meld deg inn i Bærum Modellfly Klubb via NLF.

NLF modellfly

Flyplassavgift 2017

Kr 600 - mer info her

Jordbru kl 22.15 - 22 juni

zeta.jpg

Jordbru tidligere år

grasrot.png

Her kan du lese mer hvordan du kan støtte BMK hver gang du spiller hos Norsk Tipping.

Nettansvarlig: Pål Stavn
© 2018 Baerum Modellfly Klubb