bmklogo.jpg

Logg inn

NB!! Hvis du ønsker mer klubb relatert informasjon må du registrere deg og logge deg inn. ----------------------

Glemt passordet?
----------------------
Har du problemer med registrering? Får du ikke aktiveringsmail i retur? Send en mail til Nettansvarlig.
Morten Brun vinner uoffisielt NM F3P PDF Utskrift E-post
Skrevet av Lucas Hofman   
Thursday 21. February 2013

the_winners.jpg

Søndag 17. februar var det tide for årets siste F3P konkurranse. Den ble avhold i Solvikhallen lite utenfor DrammenBMK var bra representert med fire deltagere.

 

 

Dette var Kjetil Eknes, som har vært med en del ganger, Morten Brun som debuterte i fjor i både F3A og F3P, Morten Masch og undertegnede som begge to var med for første gang. 

Det siste er direkte resultat av de to treningstimer vi nå har hver uke i Lommedalshallen, etter at rekreasjonsflygere og helikopterpilotene har dratt hjem. Fra kl.. 21 til 23 er det nå pirking på  runde loop, pene roller, rette knifeedger og stallturn mer rette bein opp og ned.

Det ble fløyet it tre klasser: sport, advance og det offisielle FAI F3P programmet. De siste to klassene hadde tre deltagere hver, i sportklassen var vi ti .

Vi fløy fire omganger hvor de tre beste teller for resultatet. Morten Brun tok ledelsen i første runde en og slapp den ikke.

Kjetil åpnet bra med en 3. plass. Etter andre omgang ble passert av to Vingtor flygere. tar revansj i omgang tre og fire of ender på en fjerde plass.

Morten Masch imponerte med å stille med en Crack Yak mini, en modell som ikke akkurat ble tegnet for presisjonsakrobatikk. Han ble nummer ni, men har nå en depronmodell under bygging, så det blir nok andre boller om høsten!

For min del var de mye never i første omgang, men bra nok flygingen for en 4. Plass. Sideror en gang feil vei i andre omgang resulte i to plasser nedrykk. Å falle ut av hover in 3. Omgang gjorde ikke saken bedre min siste omgang satt som et skutt, som resulterte i femte plass stil slutt.

Jeg kan bare oppfordre alle å stikke innom sent på lørdagkveld i lommedalen. Det er deilig å fly inne i en varm hall mens det er mørkt og kald ute. I tilleg blir man en mye bedre pilot ved å trene strukturert. Tilbudet vi nå har er enestående og bør lede til at flere prøver seg på F3P.

Lucas hofman

the_winners.jpg

 
< Forrige   Neste >

Lyst til å bli medlem?

Meld deg inn i Bærum Modellfly Klubb via NLF.

NLF modellfly

Flyplassavgift 2017

Kr 600 - mer info her

Jordbru kl 22.15 - 22 juni

zeta.jpg

Jordbru tidligere år

grasrot.png

Her kan du lese mer hvordan du kan støtte BMK hver gang du spiller hos Norsk Tipping.

Nettansvarlig: Pål Stavn
© 2018 Baerum Modellfly Klubb