bmklogo.jpg

Logg inn

NB!! Hvis du ønsker mer klubb relatert informasjon må du registrere deg og logge deg inn. ----------------------

Glemt passordet?
----------------------
Har du problemer med registrering? Får du ikke aktiveringsmail i retur? Send en mail til Nettansvarlig.
Per tar gull PDF Utskrift E-post
Skrevet av Administrator   
Saturday 18. June 2011

dsc_8104.jpgPer Iversen har har brukt lang tid på å pusse opp sin gamle Sterman.  Her har han sendt en liten rapport fra Lt. Dons Skalastevne i Fredrikstad. 

Vi kan ikke annet enn å gratulere gutten med resultatet......

 

 

 

Siden påske har jeg jobbet intenst med å få min Super Stearman ferdig til årets konkurranser. Dette var årets første konkurranse (Greger's i Larvik ble avlyst) og jeg var veldig spent. 

Fredag kveld fikk jeg fløyet gjennom programmet en gang og var relativt fornøyd.

Flyplassen til Fredrikstad modellflyklubb har fin gress stripe med asfalt i senter, men den ligger mitt på en søppelfylling med voller rundt plassen som gjør at du ikke ser modellen ved en ute-landing.

Skummelt, når du har lagt ned mye tid i en modell.

dsc_8231.jpgdsc_8230.jpgdsc_8184.jpgdsc_8218.jpgFlyet kunne vi sette inn i brakka så jeg slapp å demontere. De fleste deltagerne hadde samlet seg på en camping i nærheten av gamlebyen så der fant vi frem griller, mat og godt drikke.

Lørdag morgen var vi ute på stripa kl 09.00 men det regnet slik at noe mer trening ble det ikke. Party telt ble satt opp slik at jeg hadde en "hangar" til flyet. Liker ikke å ha modellen rett på bakken med presenning over når bakken er kliss bløt.

Brifing kl 10 og start av statisk bedømning av F4C med en gang. Siden jeg var start nr 3 hadde jeg god tid og kunne se på gutta som fløy i F4H, klassen som krever lite dokumentasjon og ikke krav til at du har bygget den selv. Hvis du lurer på noe om disse klassene eller andre ting rundt skala konkurranser, nøl ikke, ta kontakt. NM går sent i år (16-18/9 på Starmoen, Elverum) så her er det mulighet for din deltagelse.

Så var det min tur, modellen ble satt på bordet å jeg fulgte spent med på dommernes kommentarer. Fikk liste etterpå med forklaring på hva det var trukket for, det meste var små detaljer som jeg ikke var ferdig med, så med litt mer jobbing kan nok poengsummen økes med ca 200 poeng til. Været ble bedre utover dagen og alle fikk fløyet 3 omganger. Før vi pakket sammen fikk vi se resultatet etter statisk og første omgang. Dette var moro, best i statisk og beste poengsum i første flyomgang. Mine 2 siste omganger hadde også gått bra så jeg begynte å tro på min første seier i F4C.

Tilbake på campingplassen var det igjen godt med mat & drikke.

Siden konkurransen var ferdig, ble det en ekstra hyggelig aften for min del, med tanke på resultatet.

dsc_8410ny.jpgdsc_8377.jpgSøndag pakket vi sammen på campingen og dro ut på stripa. Der ble det premieutdeling og fotografering av fly. Mine mistanker om seier var riktige, best i statisk og best i flyging. Endelig en gullmedalje om halsen. Med dette er jeg langt på vei kvalifisert til neste års landslag i F4C og kan delta i VM i Spania.

I slutten av august er vi invitert til å delta i det åpne engelske mesterskapet, så vi er 4 stykker som reiser over for å delta der. Der blir det nok ikke beste statiske poengsum, for de engelske deltagerne har fantastiske fly, men moro allikevel.

Hilsen Per Iversen

dsc_8123.jpg

 
< Forrige   Neste >

Lyst til å bli medlem?

Meld deg inn i Bærum Modellfly Klubb via NLF.

NLF modellfly

Flyplassavgift 2017

Kr 600 - mer info her

Jordbru kl 22.15 - 22 juni

zeta.jpg

Jordbru tidligere år

grasrot.png

Her kan du lese mer hvordan du kan støtte BMK hver gang du spiller hos Norsk Tipping.

Nettansvarlig: Pål Stavn
© 2018 Baerum Modellfly Klubb