bmklogo.jpg

Logg inn

NB!! Hvis du ønsker mer klubb relatert informasjon må du registrere deg og logge deg inn. ----------------------

Glemt passordet?
----------------------
Har du problemer med registrering? Får du ikke aktiveringsmail i retur? Send en mail til Nettansvarlig.
Jordbru er åpen PDF Utskrift E-post
Skrevet av Pål Stavn   
Saturday 16. April 2011
2009 05 09_0061.JPGTakket være det varme været har snøen på Jordbru smeltet raskere enn forventet.  Flylassen er derfor klar til bruk for alle medlemmene.

Flyplass-sjefen tok med seg noen av gutta opp idag for å innspisere forholdene.  Det varme været siste uken har tørket opp banen slik at det fint går ann å bruke den.  Men han presiserer at man bør tråkke pent rundt på området da gressbakken ikke har satt seg skikkelig enda.

Vi hadde ogå med noen modeller for å prøve forholdene.  En lang vinter setter tydeligvis sine spor da to modeller spant i bakken.  Bjarne fikk sin Pitts i spinn men han var litt sein med å få den ut så den spant skikkelig i bakken.  Pål sin Yak mistet helt forbindelsen med radion og hadde minst 30 sek friflukt som også endte med et skikkelig brak.  To modeller avskrevet første dagen.  Dårlig statestikk men da er vi ferdige med det for sesongen.

Vi satser på å ha en liten dugnad første lørdagen etter påske, 30/4.  Da setter vi opp nettet og fikser de småtingene som har fått litt medfart i vinter.  Men i mellomtiden er det bare å bruke flyplassen.

Jordbru_00009.JPG

 

Husk å betale flyplassavgift for 2011.  Beløpet er kr 300 og skal settes inn på konto 1627.32.48300.  Merk innbetalingen med navn.

JORDBRU ER ÅPEN FOR 2011 SESONGEN.

 

 
< Forrige   Neste >

Lyst til å bli medlem?

Meld deg inn i Bærum Modellfly Klubb via NLF.

NLF modellfly

Flyplassavgift 2017

Kr 600 - mer info her

Jordbru kl 22.15 - 22 juni

zeta.jpg

Jordbru tidligere år

grasrot.png

Her kan du lese mer hvordan du kan støtte BMK hver gang du spiller hos Norsk Tipping.

Nettansvarlig: Pål Stavn
© 2018 Baerum Modellfly Klubb