bmklogo.jpg

Logg inn

NB!! Hvis du ønsker mer klubb relatert informasjon må du registrere deg og logge deg inn. ----------------------

Glemt passordet?
----------------------
Har du problemer med registrering? Får du ikke aktiveringsmail i retur? Send en mail til Nettansvarlig.
Klubbdag på Jordbru PDF Utskrift E-post
Skrevet av Pål Stavn   

DSC_8043.JPG

Her er en liten rapport med bilder fra klubbdagen på Jordbru 4. september 2010.

Flere nye bilder for 2009 og 2010 er lagt ut. Se under bilder og videoer.

 

 

Lørdagen opprant med strålende vær.  Vi hadde bestemt oss for en klubbdag tidligere i uken, basert på den gunstige værmeldingen som var meldt.  Litt kort varsel for noen men de ivrigste var som vanlig på plass tidlig denne lørdagen. Aggregatet ble fyrt opp og ladebordet satt ut i påvente av mange med ladebehov.  

DSC_7997.JPGDSC_8027.JPGAv de 20-25 modellene som dukket op i løpet av dagen, var det kun en (1) modell med glowmotor og det var Pål sin Bucker Jungmann.  Resterende modeller hadde elektromotor med dertil medbrakt batteripakke som skulle lades.  Ladebordet ble fort fyllt opp og aggregatet gikk til tider tungt.  Andelen av elektromodeller er ganske betegnende for situasjonen i BMK og gir et riktig bilde av hva slags modeller som har vært på Jordbru i løpet av 2010 sesongen.  Frafallet av glow modeller er stort og i lange perioder er det kun elektro modeller som flyr på plassen vår. Litt trist synes mange, men turgåerne i området setter nok pris på det. DSC_7940.JPG DSC_8010.JPG

Bjørn hadde som vanlig kjøpt innn pølser og drikkevarer og allerede ved tolvtiden hadde grillen gitt fra seg første runde med pølser.  Det er tydeligvis populært for det blir av enkelte fortært ganske så mange.  Litt konkurranse om flest pølser foregår i det stille, synes jeg å legge merke til.

Været var som sagt alldeles ypperlig.  Sol/lettskyet og vindstille.  Hva mer kan man ønske seg!  Køen for å fly ble derfor fort lang da vi alle var enige om at det var kun en modell i luften av gangen.  Det var ingen uhell av betydning og alle fikk stort sett de turene de ønsket.   Som sagt var det kun en glow modell der i løpet av denne dagen.  For oss som har holdt på noen år med denne hobbyen, var det ganske befriende å kjenne lukten av fuel og høre lyden av en tosylindret firetakter igjen.

En av medlemmene i klubben, Tor Erik Stranna (ivrig og aktiv) driver også med paragliding.  Han var tidlig på plassen og fløy litt modellfly før han tok på seg paraglider sekken og dro til fjells (Ramsåsen i vest).  Utpå dagen tok han av fra åsen og fløy en god stund i lett termikk før han landet på flystripa vår.  Det var fine forhold og han kunne ha fløyet vesentlig lenger.  Et fint innslag.  DSC_7973.JPGDSC_7983.JPG

Hva mer kan man si om en slik dag?   Fine flyforhold, hyggelige mennesker og en god stemning blandt alle som var der, sier det meste.  Dette var vel en av de fineste klubbdagene vi har hatt på Jordbru.  

Mvh Påls DSC_8004.JPGDSC_8018.JPGDSC_8025.JPG

DSC_8043.JPG
Flere bilder her

 

 
< Forrige   Neste >

Lyst til å bli medlem?

Meld deg inn i Bærum Modellfly Klubb via NLF.

NLF modellfly

Flyplassavgift 2017

Kr 600 - mer info her

Jordbru kl 22.15 - 22 juni

zeta.jpg

Jordbru tidligere år

grasrot.png

Her kan du lese mer hvordan du kan støtte BMK hver gang du spiller hos Norsk Tipping.

Nettansvarlig: Pål Stavn
© 2018 Baerum Modellfly Klubb