bmklogo.jpg

Logg inn

NB!! Hvis du ønsker mer klubb relatert informasjon må du registrere deg og logge deg inn. ----------------------

Glemt passordet?
----------------------
Har du problemer med registrering? Får du ikke aktiveringsmail i retur? Send en mail til Nettansvarlig.
Hederstegn til Per Iversen PDF Utskrift E-post
Skrevet av Bjørn Aa. Høvik   
Friday 23. April 2010

aarsmote2010b.JPG

Per Iversen har fått Modellflyseksjonens øverste hederstegn.

 

 

 

En stor og fortjent æresbevisning til Per.  Og vi andre kan være stolte som har en slik kar blant oss. Dette hederstegnet deles bare ut til en person årlig, dersom det er en verdig kandidat.  Det er således ikke hvert år dette blir delt ut. 

Det var et forbløffet årsmøte som plutselig så et kjent fjes dukke opp i døra på klubblokalet. Møtet var knapt startet, da det kom en blid kar de fleste bare har sett bilde av i MI, inn døra med en pappkartong under armen! Det var Modellflyseksjonens president – eller leder, som han selv blygt foretrekker å kalle seg – Terje Martinsen, som denne gangen hadde et helt spesielt ærend til oss han ikke kunne motstå!

Terje startet straks med første delen av sitt ærend: Å dele ut en påskjønnelse til alle de av klubbens medlemmer som hadde brukt sin tid i sommer som funksjonærer ved EM i skala på Starmoen.

aarsmote2010a.JPG

Deres innsats hadde blitt lagt merke til: “This was, in the opinion of the Jury, a very well run and friendly championships” – lyder dommen fra FAI’s jury! Et svært hyggelig ettermæle å ta med seg for de strevsomme arrangørene! 

Påskjønnelsen bestod av en flott plakett med en bit aluminium fra bombeflyet JU88, som skulle bombe båten A.Marti, sør av Bjørnøya i 1943. Plaketten, med en kort beskrivelse av hendelsen på, ble delt ut til disse medlemmene av vår klubb: Terje Gimming, Per Iversen, Terje Skui og Pål Stavn. Ett hyggelig minne å ta med seg for disse fine karene! Gratulerer!

Så kom Terje Martinsen med den minst like store overraskelsen – i vertfall for Per; Pers tildeling av Modellflyseksjonens hederstegn for 2009.  Terje fortalte om kravene som måtte oppfylles for tildeling av prisen – den henger meget høyt, og deles ut til bare en person årlig. Han fortsatte så med å lese opp begrunnelsen for årets tildeling, og forsamlingen som kjenner Per godt, nikket gjenkjennende og bifallende til beskrivelsen av Pers meritter: 

 

- i sin tid stifter av Asker modellklubb

- langvarig aktivt, ideerikt styremedlem i BMK

- forutseende aktiv og holdningsskapende flyplassjef, med innføring av sikkerhetsregler og sikkerhetsnett på BMK’s flyplassen i Bærum i forkant av vedtatte regler

- var primus motor for å starte skolevirksomheten i 1999 som bidro til å legge grunnlaget for klubbens vekst

- tatt ansvaret for flyplassen som flyplassjef i en årrekke på en forbilledlig måte

- alltid positiv og motiverende på andre samt humørspreder

- er en usedvanlig dyktig modellflyger og deler villig erfaringer med andre

- ansvarstagende arbeidsjern i alle praktiske gjøremål for klubben og prosjekter i NLF’s regi

- oppnår nasjonale og internasjonale prestasjoner til forbilde for andre

- er en suveren representant for klubben i alle sammenhenger Tar sterkt eierskap til klubbens beste i alle sammenhenger Per har gjennom sitt i virke i styret for BMK gjennom de siste 12 år vært en grunnpilar i klubben og medvirket sterkere enn de fleste til klubbens utvikling i disse årene.

- gjorde en stor innsats under forberedelsene og gjennomføringen av EM i skala på Elverum 2009, som administrasjonsdirektør i arrangements-komiteen

 

Terje Martinsen understreket spesielt:

aarsmote2010b.JPGPer påtok seg stort ansvar og betydelige arbeidsoppgaver gjennom lederskap for EM modellfly skala (F 4C etc) på Elverum i 2009. Dette arrangementet ble en ubetinget suksess og anerkjent blant alle deltakerland som et forbilde for slike arrangementer. Det har Per vesentlig del av æren for.

Terje Martinsen overrakte så en noe sjenert Per Iversen et diplom og en flott medalje i gull – rene OL-medaljen! Og de fremmøtte på årsmøtet understreket den meget fortjente tildelig av Modellflyseksjonens hederstegn, med en kraftig klappsalve for Per og hans langvarige innsats, som har blitt lagt merke til langt uten for BMK’s nedslagsfelt!

Som dere ser, Per er en av tungvekterne i klubben vår!

For et par år siden varslet han et forbauset styre: ”Etter EM-arrangementet kan jeg tenke meg å gå ut av styret” –! Og da tiden kom, gjorde han virkelighet av det til siste årsmøte med ordene: ”Det er sundt at andre også slipper til i ledelsen av klubben, det må ikke være slik at de samme personene hele tiden har ansvar for ledelsen”.

Som den driftige og effektive mann Per er, vil nok klubben fortsatt kunne glede seg over hans gode humør og ideer, både på Jordbru og ellers, også i fremtiden!

Jeg tror vi kan si det slik om Pers forhold til BMK’s styre: Han er løslatt på prøve …!

Så får vi se om alle oppfører seg pent …! 

På vegne av oss alle: Takk for din store langvarige innsats for klubben, Per.

signbh.jpg

 
< Forrige   Neste >

Lyst til å bli medlem?

Meld deg inn i Bærum Modellfly Klubb via NLF.

NLF modellfly

Flyplassavgift 2017

Kr 600 - mer info her

Jordbru kl 22.15 - 22 juni

zeta.jpg

Jordbru tidligere år

grasrot.png

Her kan du lese mer hvordan du kan støtte BMK hver gang du spiller hos Norsk Tipping.

Nettansvarlig: Pål Stavn
© 2018 Baerum Modellfly Klubb